Få professionel VVS-service af lokal installatør

Hej med dig! Mit navn er René Marstrand, og jeg er din lokale VVS-installatør.

Jeg er født og opvokset lige i hjertet af Skanderborg-området, og det er her, jeg har tilbragt det meste af mit liv. De sidste 14 år har jeg arbejdet som VVS'er, efter at jeg blev udlært her i nærområdet og senere tog en installatøruddannelse i Hadsten.

Efter en spændende periode i Grønland besluttede jeg mig for at starte Skanderborg VVS Teknik - din autoriserede lokale VVS-installatør. Som pligtopfyldende håndværker overholder jeg altid mine aftaler og løser opgaverne til punkt og prikke. Jeg er altid klar ved telefonen, så tøv endelig ikke med at give mig et kald.

+1.000
Vellykkede projekter

Både store og små opgaver, i midtlylland og Grønland

Learn more
+10.000
Mande timer

Selvstændige mande timer

Learn more
1
Lokalt Værksted

Lokalt værksted i Ry

Learn more

Min historie.

Udlært VVS og Energispecialist

Min karriere inden for VVS begyndte, da jeg blev udlært VVS og Energispecialist ved Juhl Nielsen VVS. Jeg afsluttede min uddannelse med en veludført svendeprøve på Aarhus Tech.

Montør på mindre renoverings- og serviceopgaver

Efter endt uddannelse arbejdede jeg som montør i flere år, hvor jeg fokuserede på mindre renoverings- og serviceopgaver. Det var en lærerig tid, hvor jeg opbyggede praktisk erfaring og færdigheder inden for VVS-branchen.

Studerede til installatør

Jeg besluttede at tage et skridt videre i min karriere og læste til installatør på Dania, den jyske håndværker skole, i Hadsten. Det gav mig en solid teoretisk forståelse af branchen og udvidede mit professionelle repertoire.

Projektleder i Grønland

Efter at have læst til installatør, arbejdede jeg som projektleder på Thule Air Base på det nordlige Grønland. Senere blev jeg projektleder i Nuuk, hvor jeg fløj rundt i Grønland og håndterede diverse VVS-opgaver. Det var en spændende og udfordrende tid, der gav mig uvurderlig erfaring i at lede projekter og arbejde under ekstreme forhold.

Montør på renoverings- og serviceopgaver

Efter min tid i Grønland vendte jeg tilbage til Danmark og arbejdede igen som montør. Denne gang fokuserede jeg på renoverings- og serviceopgaver, hvor jeg brugte min erfaring og ekspertise til at levere kvalitetsarbejde.

Skanderborg VVS Teknik

I 2019 opstartede jeg Skanderborg VVS Teknik med base i Virring, hvor jeg primært arbejdede med renoverings- og serviceopgaver for både private og erhvervskunder. I 2022 flyttede jeg virksomheden til lokaler i Ry, som er min nuværende base. Her fortsætter jeg med at levere professionelle VVS-løsninger og ekspertise til mine kunder.

about us

Built on passion and ingenuity

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est.

Go to services
What We Do

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Learn more
Who We Help

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Learn more
Why Choose Us

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Learn more